Ce pot dezvalui obiceiurile alimentare despre o persoana

Specialistii au dezvaluit un lucru inedit - obiceiurile alimentare ale unei persoane pot dezvalui detalii mai mult sau mai putin placute despre aceasta, atat in privinta manierelor, cat si a trasaturilor de personalitate.

1. Mananci repede

Daca iei masa mereu in fuga inseamna ca esti o persoana ce nu gaseste un echilibru in prioritatile sale. In plus, o alta trasatura de caracter este ca esti pretentios la job si iti termini mereu sarcinile inainte de termenul-limita. Cu toate astea, sanatatea este mereu neglijata.

2. Stai prea mult la masa

Daca iti place sa stai cu orele la masa, inseamna ca esti genul de persoana careia ii place sa se bucure de fiecare moment al vietii; se spune ca cei care mananca lent se pun pe ei si nevoile lor inaintea altora.

3. Mananci zilnic acelasi lucru

Ei bine, aici specialistii atrag atentia ca esti o persoana orientata catre detalii si capabila sa rezolve o sarcina cu cea mai mica daruire si precizie.

4. Nu imparti mancarea cu cei din jur

Daca nu intrebi niciodata pe cei din jur daca vor sa guste din ceea ce mananci, asta spune despre tine ca esti o persoana egoista si lacoma.

5. Comanzi de mancare fara sa te uiti in meniu

 

Esti tipul de persoana rigida, care nu obisnuieste sa se schimbe in functie de situatie si timp.

Adauga comentariu


trei × 1 =

2 Responses

  1. utilizator_anonim

    Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi 300 de dolari lunar trimite mesajul “Info” la mail : [email protected]. Vei primi toate informatiile necesare. Rog seriozitate, pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti, seriosi, harnici si perseverenti care stiu sa astepte rasplata intarziata. Drumul este lung si sigur, dar asigura stabilitate financiara pe viata.

VOTEAZA ARTICOLUL

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 voturi, 4.20 din 5)