CONCURS BRANZETURI KOLIBA

Site-ul Ghid-Culinar impreuna cu prietenii de la Koliba v-a pregatit o noua surpriza si a organizat un concurs in aceasta perioada a sarbatorilor pascale.

Ce puteti castiga?

Unul dintre cele 5 cosuri cu produse Koliba poate fi al tau!

Fiecare cos contine: cascaval clasic, cascaval afumat, urda dulce Ricoletka si branza topita Pohoda

Pohoda (branza topita)

Produs disponibil in cateva forme. Este o branza topita grasa, usor tartinabila, ambalata in tub, iar pentru un consum confortabil sub forma de triunghi si felii. Produs usor si rapid de consumat, ideal pentru gospodariile cu copii sau pentru o gustare la scoala.

Cascaval clasic

Produs semitare, maturat, gras, obtinut din lapte pasteurizat. Este disponibil in patru ambalaje diferite. Are un gust fin de branza si lapte, o aroma delicata si este foarte putin sarat. Este potrivit pentru utilizarea in preparate reci si calde, creeaza o armonie cu alte arome. Ideal pentru prajit.

Cascaval afumat

Produs semitare, maturat si afumat, gras, obtinut din lapte pasteurizat. Este disponibil in cinci ambalaje diferite. Gustul lui excelent este dat de afumarea traditionala si de laptele de calitate din regiunile muntoase ale Slovaciei.

Ricoletka

Produs proaspat, degresat, dietetic, obtinut din zerul care rezulta dupa producerea branzeturilor.

Mai multe detalii gasiti aici, pe pagina noastra de FACEBOOK

Adauga comentariu


1 + sase =

1 Response

  1. iulia

    Lipsurile nu apar decât atunci când nu eşti conştient de abundenţa din jur. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email julianne)[email protected]

VOTEAZA ARTICOLUL

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 voturi, 4.38 din 5)