Descopera deliciile de la Bunatati din Natura

La fel ca si voua, ne plac produsele de calitate, dulceturile cu parfum din natura, siropurile savuroase din fructe de padure si preparatele neobisnuite, in care se regasesc combinatii surprinzatoare de arome. Toate aceste lucruri le-am descoperit pe site-ul www.bunatatidinnatura.ro, un magazin online care comercializeaza conserve dulci (si nu numai) produse doar din ingrediente naturale, ecologice.

Cine sunt cei de la Bunatati din Natura?

Asa cum ei insisi se prezinta pe pagina site-ului, cei din spatele brandului Bunatati din Natura sunt niste oameni muncitori, care in urma cu sapte ani au inceput sa aiba grija de o gospodarie in apropiere de Odobesti, la 13 km de Focsani. Usor, usor, munca lor a inceput sa dea roade si in livada lor au aparut aluni, zmeura, caisi si visini.
Noi am stat putin de vorba cu cei de la Bunatati din Natura (chiar daca i-am cam tinut din treaba- erau in mijlocul unei productii de siropuri) si asa am aflat ca in spatele deliciilor din borcanele ce poarta eticheta "Bunatati din Natura" sta o familie tanara si frumoasa, cu doi copii zburdalnici si sanatosi.

"Ne dorim sa facem o diferenta prin munca noastra, sa aducem bucurie si sanatate celor din jur. Vrem sa oferim clientilor nostri alternativa unei alimentatii autentice, inteligente si sanatoase", spun cei de la Bunatati din Natura chiar pe site-ul lor.

Unde ii gasesti pe cei de la Bunatati din Natura?

Ii gasesti in Vrancea, in localitatea Vartescoiu - la ei in gospodarie sau, si mai simplu,  online (www.bunatatidinnatura.ro).

Ce produse gasesti la Bunatati din Natura?

Daca intri pe site-ul www.bunatatidinnatura.ro nu te mai poti dezlipi de ecranul calculatorului. Gasesti dulceturi traditionale (de cirese albe, de zmeura, de fragute), dulceturi inovatoare (coaja de portocala confiata, dulceata de lapte naturala cu pastai de vanilie), siropuri parfumate (din mure, din caise, din visine) sau alte produse (sos iutel, agurida).

 

Adauga comentariu


+ 7 = paisprezece

3 Responses

 1. Stefan

  Interesant nu, dar i-a trageti putin cu urechea si la acest anunt:

  Colaborare sigură pentru cei interesati de castiguri suplimentare! Incepeti rapid si fara riscuri, in asa fel incat sa castigati intr-un mod garantat bani mai multi. Oferim contract si tot ceea ce aveti nevoie pentru o activitate relaxanta si de incredere maxima. Pentru mai multe informatii, contactati-ma la adresa de email:

  [email protected]

  Acceptam elevii si studenti in acest proiect .

  Daca o sa zaboviti nu aveti nimic de castigat!!!

 2. claudia

  Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

 3. dorcos2

  O afacere originala, un produs original. Cautam colaboratori din toate localitatile tarii, pentru o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna. Rugam seriozitate! Solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected].

VOTEAZA ARTICOLUL

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 voturi, 4.43 din 5)