Naomi Campbell: “O zi de post negru pe saptamana ne ajuta sa traim mai mult”

Fostul model international Naomi Campbell este de parere ca oricine trebuie sa tina post cel putin o data pe saptamana, intrucat acest obicei creste speranta de viata.

Vedeta in varsta de 43 de ani sustine ca ea insasi apeleaza la aceasta mini-cura de detoxfiere si o zi pe saptamana nu mananca absolut nimic.

"Cred ca oricine trebuie sa tina post o data pe saptamana. Mancam atat de multe lucruri nesanatoase; cred ca este bine ca sa ne putem curata intestinele si cred ca asta ne poate ajuta sa traim mai mult", a declarat vedeta.

NAOMI

Naomi Campbell a inceput sa acorde o atentie aparte modului in care se hraneste nu din cauza restrictiilor impuse de industria modei, ci din cauza ca mama sa a murit in urma unor complicatii ale cancerului de san. Fostul model sustine ca are o dieta echilibrata fiindca isi da seama cat de mult rau poate face mancarea proasta.

"Incerc sa fiu moderata in tot ceea ce fac. nu beau alcool si am renuntat la carnea de porc si la cea de pui. Cand vezi ca cei din familia ta au murit din cauza cancerului, incepi sa fii mai atent la ceea ce bagi in gura", a declarat Naomi Campbell intr-o publicatie pentru femei.

 

Adauga comentariu


doi + = 7

7 Responses

 1. dan

  Indiferend de varsta,ocupatie si scoala.Caut oameni dispusi sa invete cu conditia sa piarda 1 ora pe calculator.Trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email :[email protected]

 2. tudor

  Oportunitate extra lucru la domiciliu! Selectam colaboratori pentru lucru la domiciliu. Conditii: calculator, conexiune la internet, studii medii cel putin, cunostinte de operare cu documente word si pdf, seriozitate, dorinta de a invata ceva nou. Asiguram: instruire gratuita si indrumare pas cu pas, contract de comision. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

 3. Violeta

  Modalitati de a face bani! Noutate absoluta! Am lansat cel mai simplu si mai clar curs care te invata pas cu pas noi modalitati de a face bani! Te intereseaza sa descoperi alte modalitati de a face bani? Atunci incepe acum acest curs gratuit si cu totul exceptional! Trebuie doar sa ne soliciti cursul trimitand un mesaj la adresa de email:
  [email protected]

 4. JobOnline
 5. stepimar

  Dacă îţi doreşti sincer să câştigi bani mai mulţi decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveţi să acorzi mult mai puţină atenţie lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău şi mult mai multă atenţie “micuţei voci” care îţi vorbeşte în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]

 6. Bogdana

  Bani imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Va asteptam urgent in echipa noastra, pentru a colabora cu noi si pentru a castiga 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) imediat, din prima luna, cu o activitate deosebit de simpla si de viitor. Garantam seriozitate absoluta si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:
  [email protected]

 7. Amalia

  Oferta job. Cerinte:
  -Cunostinte minime PC
  -Necesar calculator si conexiune internet
  -Varsta minima de 18 ani
  -Rabdare
  -Seriozitate
  Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singur/a in aceasta activitate. Se asigura training gratuit sub forma unor lectii pe e-mail. La sfarsitul acestor cursuri puteti continua sau va puteti retrage. Compania ofera si scrisoare de recomandare dupa 3 luni de activitate.Program part-time sau full-time, acasa, in fata unui calculator. Puteti castiga de la cel putin 300 euro/luna(part time). Detalii la adresa de email: [email protected]

VOTEAZA ARTICOLUL

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 voturi, 5.00 din 5)