Prajitura de post cu mere

60 de minute
Mediu
8 portii portii

Mai sunt doar cateva zile din postul Craciunului, asa ca am venit cu o noua sugestie gustoasa- prajitura de post cu mere.
20 mere
1 cana zahar
2 linguri cacao
scortisoara
2 lingurite bicarbonat+zeama de lamaie
1 cana ulei
400 g faina
Da merele prin razatoarea mare, adauga apoi zahar, cacao si scortisoara si lasa compozitia la macerat mininm 2 ore.

Dupa acest timp, adauga uleiul, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si faina.

Amesteca aceasta compozitie bine, apoi toarn-o intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Da prajitura la copt, la foc mic, circa 40 de minute.

Scoate prajitura si las-o la racit, apoi portineaz-o.

Optional, poti presara peste prajitura fulgi de nuca de cocos.

Adauga comentariu


cinci + 1 =

Nu există comentarii încă.

VOTEAZA ARTICOLUL

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 voturi, 5.00 din 5)